dburtsev (dburtsev) wrote,
dburtsev
dburtsev

Псаки в своём репертуаре

Psaki explained the filibuster is being used now five times more often than between 1917 and 1971, a total of 58 times.
Psaki then declared the filibuster “is not being used for the intended purpose,” adding, “It is being abused. And, yes, there are scenarios, as it related to voting rights, where it is — um — oppressing — it is allowing for systematic racism in the country.”

Псаки объяснил, что в настоящее время филибастер используется в пять раз чаще, чем в период с 1917 по 1971 год, в общей сложности в 58 раз.
Затем Псаки объявил, что филибастер "не используется по назначению", добавив: "Он используется не по назначению". И, да, есть сценарии, так как он связан с правом голоса, где он - хм - угнетает - допускает систематический расизм в стране".

The statement comes after President Joe Biden was asked in his first solo press conference Thursday if he would support ending the filibuster “when it comes to voting rights and civil rights?”
Заявление было сделано после того, как президент Джо Байден на своей первой сольной пресс-конференции в четверг спросил, поддержит ли он прекращение филибастерской кампании "когда речь идет о праве голоса и гражданских правах"?
https://www.breitbart.com/politics/2021/03/26/press-secretary-jen-psaki-says-filibuster-allowing-systematic-racism-country/
Tags: расизм
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments