dburtsev (dburtsev) wrote,
dburtsev
dburtsev

Патрик Бьюкенен о Путине

Putin approved NATO strikes on Libya. He has gone along with U.N. sanctions on Iran. He has held off sending Russia's most advanced air defense system to Iran. He has assisted the United States in the war in Afghanistan. He pulled Obama's bacon out of the fire in Syria when the American people and Congress told Obama that, red line or no red line, he had no authority to bomb Syria.

We are now working with Russia on Syria's chemical weapons. And her cooperation is crucial in handling North Korea and negotiating a deal to keep Iran away from a nuclear bomb.

Russia's assistance in the investigation of the Boston Marathon bombing by the Tsarnaev brothers was also immediate and extensive.
http://buchanan.org/blog/obama-go-sochi-6154

Путин не возражал против ударов НАТО по Ливии. Он вместе с U.N. поддержал санкций в отношении Ирана. Он так и не отправил самые передовые системы ПВО России в Иран. Он оказал помощь Соединенным Штатам в войне в Афганистане. Он таскал каштаны из огня для Обамы в Сирии, когда американский народ и конгресс заявил Обаме, что, красная линия или не красная линия, он не имеет полномочий бомбить Сирию.

Сейчас мы работаем с Россией по химическому оружию Сирии. А её сотрудничество имеет решающее значение в переговорах с Северной Кореей и сделкой, удерживающей Иран от ядерной бомбы.

Помощь России в расследовании взрыва Бостонского марафон от братьев Царнаевых была также непосредственная и обширная.
Tags: Иран, Сирия, атом, политика
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments